Kontakt

Kje se nahajam?

Psihoterapija poteka v prostoru, ki je temu namenjen, v večnamenski stavbi v industrijski coni Stegne, na naslovu Stegne 21c. Parkirate lahko na plačljivem parkirišču ob železnici ali na posebnih predelih ob cesti, ki so na videz podobni avtobusnim postajališčem. Na pločnikih parkiranje ni dovoljeno in nas občasno obišče redarstvo. 

Vhod je nekoliko povlečen v dvorišče (in se nahaja s strani Kavarne Čuk oziroma na drugem koncu iste ulice). Pred vhodom je na desni strani zelena tabla, na kateri je logotip mojega podjetja (Kasper), tam vstopite in greste v tretje nadstropje (z dvigalom ali peš). Nato zavijete levo, kot Vas usmerja tudi tabla na steni, in greste naravnost skozi steklena avtomatska vrata in nato zavijete desno, moja so prva vrata na desni strani (so prav tako označena). Pred prostorom nimam čakalnice, kjer bi lahko počakali, v kolikor bi želeli priti nekoliko pred dogovorjenim terminom.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.