Termini

Terapije se izvajajo redno (običajno enkrat tedensko), ker je pomembna kontinuiteta in predvidljivost, izbereva termin, ki Vam ustreza. Termin naj bo tak, da bo primeren za redno tedensko obiskovanje terapij (isti dan v tednu in ista ura).

V kolikor na termin iz opravičljivega razloga ne bi mogli priti, me prosim vsaj 24 ur pred dogovorjenim terminom obvestite po telefonu, da se zmeniva za naslednje srečanje. V kolikor na termin ne pridete in me o tem predhodno (vsaj 24 ur pred dogovorjenim terminom) ne obvestite, bo tudi odpadlo srečanje potrebno plačati kot redno uro psihoterapije.

V primeru, da Vam ob dogovorjenem terminu iz objektivnih razlogov (bolezen, nesreča, ipd.) ne bom mogla nuditi terapije, Vas bom sama (ali nekdo od mojih pooblaščenih stanovskih kolegov) o tem v najkrajšem možnem času obvestila.

Kontaktiranje po telefonu ali e-pošti je med dvema terminoma namenjeno zgolj tehničnim dogovorom (obveščanje o bolezni, odsotnosti, spremembam termina, ipd.), in ne terapevtskim vsebinam. V kolikor bi prišlo do neke izredne situacije oziroma nujnega primera, mi pošljite sms, saj zaradi narave mojega dela nisem stalno dosegljiva za klice ali elektronska sporočila in bom nanj v najkrajšem možnem času odgovorila.

V času mojega letnega ali študijskega dopusta terapij ne izvajam, vendar sama to pravočasno oziroma takoj, ko izvem, klientom tudi sporočim.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.