Prvo srečanje

Prvo srečanje je namenjeno predvsem temu, da pogledamo vzroke za psihoterapijo, se spoznamo in dorečemo vse potrebno za nadaljevanje. Ponavadi traja 60 minut. V kolikor nimava nobenih zadržkov za nadaljevanje skupnega dela (običajno želim, da prespite pred to odločitvijo o nadaljevanju dve, tri noči, da v miru prečutite), podpiševa v nadaljnjih 5-ih srečanjih dogovor o tem, kako bo najino delo zgledalo in določiva cilje terapije. 

Prav tako izbereva termin, ki obema ustreza (dan in uro v tednu), običajno se izvajajo enkrat tedensko, vendar ni pravila-je stvar dogovora ter klientovih potreb.

Terapijo lahko kadarkoli zaključite, priporočam pa, da pred zaključkom opraviva še zadnjo uro (evalvacija), da to storiva na primeren način. Terapije potekajo v moji pisarni v Stegnah, ki jo obiščete na prvem srečanju. Plačilo se običajno izvaja enkrat mesečno za pretekli mesec. Poslujem negotovinsko, kar pomeni, da fakturo pošljem po elektronskem naslovu.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.