Kraj in čas terapij

Psihoterapija poteka v prostoru, ki je temu namenjen, v večnamenski stavbi v industrijski coni Stegne, na naslovu Stegne 21c. Parkirate lahko kjerkoli najdete prosto mesto oziroma ob cesti. Pred vhodom je na desni strani zelena tabla, na kateri je logotip mojega podjetja (Kasper), tam vstopite in greste v tretje nadstropje (z dvigalom ali peš). Nato zavijete levo, kot Vas usmerja tudi tabla na steni, in greste naravnost skozi steklena avtomatska vrata in nato zavijete desno, moja so prva vrata na desni strani (so prav tako označena). Pred prostorom nimam čakalnice, kjer bi lahko počakali, v kolikor bi želeli priti nekoliko pred dogovorjenim terminom. Toaletni prostori se nahajajo takoj na levi strani, ko izstopite iz dvigala oz. pridete po stopnišču navzgor in še ena so bližje, ko vstopite skozi avtomatska steklena vrata levo (za čajno kuhinjo).

Parkirate lahko na za to urejenih parkiriščih ob železnici. V kolikor pustite avto na pločniku, se zna zgoditi, da bo redarstvo izdalo kazen. So določeni deli ob cesti, kjer je tudi dovoljeno parkiranje (urejeni so podobno kot avtobusna postalajišča).

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.