Specialna pedagogika

Specialni pedagogi so izurjeni za delo z osebami s posebnimi potrebami. Sama se ukvarjam predvsem z otroki z učnimi težavami in primanjkljaji na posameznih področjih učenja. Za samo obliko dela se dogovorimo glede na vaše potrebe. 

V kolikor potrebujete diagnostiko, posvet, svetovanje glede domačega dela in potrebnih prilagoditev in/ali specialno pedagoške obravnave (redne ali občasne). V samo diagnostiko vključujem SNAP-združen s pomočjo katerega izdelam profil posebnih potreb. Uporabljam SNAP-3 za oceno specifičnih učnih težav in SNAP-V za opredeljevanje ključnih težav na socialnem področju, na področju vedenja in čustvovanja. 

Po potrebi se opravi še test MBP (Šali) za preverjanje fonološkega zavedanja, orientacije, dominantnosti, branja in pisanja, pregled matematičnega področja starosti primerno, pregled pisnih izdelkov, pogovor o vaših opažanjih in drugo.

blank

blank

blank

blank

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.