Storitve za vas

Individualna psihoterapija

Individualna psihoterapija je dolgotrajnejša oblika pomoči, ki se usmerjena na razkrivanje globokih in nezavednih vplivov na posameznikovo delovanje. Omogoči nam razumevanje in predelavo čustvenih stisk in konfliktov, odpravo neželenih vedenjskih vzorcev, telesnih simptomov in napačnih prepričanj, ki nas ovirajo pri delu in v odnosih. Psihoterapija tako ponuja tudi možnost  za osebni razvoj in boljšo kvaliteto življenja.

Psihološko svetovanje

Psihološko svetovanje predstavlja kratkotrajno obliko pomoči pri reševanju trenutnih težav v vašem življenju. Svetovanje temelji na sprejemanju zavestnih odločitev za spremembo in osebnostno rast. 

Specialno pedagoška diagnostika

V diagnostiko vključujem SNAP-združen s pomočjo katerega izdelam profil posebnih potreb. Uporabljam SNAP-3 za oceno specifičnih učnih težav in SNAP-V za opredeljevanje ključnih težav na socialnem področju, na področju vedenja in čustvovanja. Po potrebi se oparvi  še test MBP (Šali) za preverjanje fonološkega zavedanja, orientacije, dominantnosti, branja in pisanja, pregled matematičnega področja starosti primerno, pregled pisnih izdelkov, pogovor o vaših opažanjih in drugo.

Specialno pedagoške obravnave

Specialno pedagoške obravnave so lahko redne ali občasne v kolikor gre za neko prehodno obdobje, ko otrok iz nekega razloga potrebuje več pomoči pri šolskem delu. Za vsebino se sproti dogovorimo. Med obravnavami se dodatno/ponovno razložijo vsebine na otroku razumljiv način, predstavijo in utrjujejo strategije reševanja, po potrebi izdelajo pripomočki, ki jih otrok uporablja v fazi usvajanja in utrjevanja znanja.

Specialno pedagoško svetovanje

Specialno pedagoško svetovanje vključuje posvet o otroku, morebitni stiski ali dilemi, ki jo v zvezi s tem imate, pregled možne pomoči po kateri lahko posežete, svetovanje in/ali posvet glede potrebnih prilagoditev in načinov dela v domačem okolju.

Spletna stran za pravilno delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo uporablja spletne piškotke. S klikom na gump “Potrdi” ali kjerkoli izven tega obvestila se z uporabo strinjate.